Yenişehir Anaokulu
ÖRNEK MAH. 310.SK. ANAOKUL SİTESİ YENİŞEHİR ANA OKULU BLOK NO 1 MERKEZ / KARS

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

09:00--14:00

Örnek mah. Yeni devlet hastanesi karşısı merkez/KARS